Post by pekaralevi on Feb 16, 2022 7:44:20 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack denar ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Samo še ena igra Tower Defense 😒
preprosto n vznemirljivo, vendar se težavnost tako hitro dvigne, da postane odvračalo igranje
Zelo lepo in sončno. Bil sem Ob istem času in pol ure. Komentarji za vašo pomoč. Uporabljate se lahko tudi kot vrsta elektronske pošte od nas. Mi smo nekaj dni. Komentarji za vašo pomoč. sušim. Trenutno imam pogled. Komentarji za vašo službo za pomoč uporabnikom. To je podjetje, registrirano v Angliji, tako da lahko vidim seznam največjih in najbolj b. Ogledal sem si najboljše v cy
Zelo težko je, a zelo lepo
dobra igra, zelo zasvojen.
Moti me le to, da se sovražnik premika prehitro.
Vroča vroča voda
Lahko bi bilo veliko bolje, mislim, da so preproste majhne flash igre bolj zapletene od tega
Kot igra do sedaj. Še naprej izgubljajte vse moje podatke in tudi znova zaženite. 4-krat vedo po čiščenju istih stvari znova in znova. Odpravite težavo prosim
lepa igra
Bilo je odlično
Clode
Precej dobra igra
Super, igra mojega otroštva. Spet namestim, lepa igra za ubijanje časa. Zelo mi je všeč
Po določenem času postane pretežko
Prosimo, dajte nam več kovancev za zaslužene in zasilne bombe.
Igra je bila tako težka, a prijetna.
hgggg
JE ZELO
Zdaj sem tej igri dal 5 zvezdic.. Igral sem jo že tedne.. nadgradil sem svoje orožje, potem sem se kar naenkrat vrnil na ničlo.. Mislim WTF človek.. ta igra je zanič žoge.. če bi lahko glede na to nič zvezdic bi bilo še vedno preveč
uživaj..
Pomanjšajte oglas ali ga odstranite, ko se raven začne
Vsakič, ko ga dobim, piše samo odstrani in ne odpri, popravi prosim
Mali poveljnik tako zelo uživa v igrah
Žal se aplikacija nenehno znova zažene.
Ne shrani mojega napredka, ne dovoli mi, da nadaljujem tam, kjer sem končal.
Odlična igra, zelo zahtevna! Vendar pa možnost zaslužka brezplačnih točk ne deluje, opravite nalogo, ki ste jo zahtevali, in vaše točke ostanejo enake!
Zabavno je igrati
M
Preživete ure v urah. Še vedno razburljivo!!
moje igre niso rešile
Ta igra polepša moje otroštvo. Hvala!
Tasty Planet Forever მძაფრსიუჟეტიანი fga
Obstaja veliko nivojev in danes sem prejel veliko obvestil za igro, ki sem jo sovražil.in vse so dobre...
Dokler nisem plačal 1 $ za 3000 točk in jih nikoli nisem prejel! Ta igra je bs!!
Me parece bien pero el segundo nivel es rudo
Najboljša strateška igra za for. Enostavno začeti, a enostavno za finsko... najboljše kontrole...
Zabavna igra. Toda če se moramo vsakič znova zagnati od začetka, bomo naredili igro nemogoče igrati
ta igra je kul
Okna je težko ubiti, vendar je preostanek igre v redu
Zabavna igra. Toda napredek ne reši. Tako začnem vse znova vsakič, ko odprem aplikacijo