Post by pekaralevi on Feb 16, 2022 7:47:24 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Shooter 2022 version ▞▞▞
Ankit
Pubg sy behtar hn
Hvala za te
Ne prenesite te igre. Igral sem 1. stopnjo in takrat sem zmagal, vendar 1. raven pride znova in znova in znova in znova in znova in znova in znova bom jezen, sovražim to igro, ne prenesite te igre
moč manj dolgočasna
Ta raven igre ni na voljo, če ne uporabljate te igre
Tako lepa, a zakomplicirana igra
Galaxy Shooter ஆர்கேட் msy
Zelo pogumno in dobro
Odlična igra, zelo enostavno upravljanje
❤
Zelo dobra igra galaksijskega strelca in ta igra mi je všeč, ker lahko ustrelite galaksijo in vsakič dobite zmago z novimi galaksičnimi strelci, tako da je to zelo zabavna igra. Resnično priporočam to igro vsem ostalim, ki radi streljajo na igre galaksij. Zato sem mu dal oceno 5 zvezdic.
Dev yadav
Popravi stopnja 18-4
Igra I je najboljša ali najljubša igra
Moja najljubša igra, vendar ena zahteva je več ravni in več šefa
Tank Warfare: PvP Blitz Game Estratégia zhr
DODAJTE NOVE RAVNI ŽE! In nehajte prekinjati igro in me prositi, da jo ocenim. To od mene vsakič dobi 1🌟.
Ta igra je zelo osupljiva za razliko od teh drugih, vendar ene stvari očitno ne razumem je, kje preveriti svojo raven preživetja. kje preveriti, koliko življenja je ostalo
To je izredno slaba igra, ne morem igrati po tekmi 1. stopnje
Všeč mi je ta igra, dobra za lajšanje dolgčasa.
V redu
Ta igra je zelo dobra Hvala za začetek te igre
To je dobra igra
Pravkar sem začel in sprva dal oceno 3 zvezdice in jo nameraval dvigniti na 5 zvezdic. Toda prišel sem do stopnje 5 in dobim prvi val, nato pa se igra spet začne. Približno šestkrat sem poskusil igrati stopnjo 5 in se vedno znova vrača. Igra mi ne dovoli končati te stopnje. Zato spreminjam svojo oceno na oceno nič. In to igro bom odstranil. Nima smisla igrati igre, ki vam ne dovoli igrati.
Imam najboljše izkušnje, ko uživam v tej igri
Solidna igra
Galaxy Shooter ஆர்கேட் ejx
To je slaba igra in 11-4 tkanje je zelo zelo slabo 🤬🤬
Pozdravljeni, predstavniki trgovine Google Play, razvijalec te igre/aplikacije jo je opustil, zakaj je ne odstranite iz svoje trgovine, ker se zmeša kot noro in nočejo storiti ničesar glede tega, da ne želijo odpravijo težave, ki se dogajajo z aplikacijo, prav tako ne želijo posodobitve ponudbe za odpravo težav 😠
To je dobra igra Play Store
নাজিম
Ko dosežete stopnjo 21, piše, da potrebujete več zvezd za napredovanje. Ko se vrneš, ti ne bo dovolil, da dobiš druge zvezdice plus, če jih šteješ, ni dovolj. Takrat sem spoznal, da je za igranje treba plačati. NE.
Sahil
Moj prijatelj pravi, da je končal vse ravni želim več ravni, plz
Tako dolgočasna igra.
Odlična igra... atm, ampak bomo videli, morda bom moral še malo igrati, saj sem šele začel.
Moje ime suresh kumar Zelo lepo
Lvl 12-5 ga ni mogoče preseči, ker se naslednji lvl ne bo nikoli naložil. Igra se tudi nekoliko ponavlja, ravni postanejo težje, a podobne drug drugemu. Ne morem reči, da mi je ta igra popolnoma všeč, ampak spust.
Kako igrati? Prosim povej mi
Ja, všeč mi je ⭐⭐⭐⭐⭐ Potrebujem več vaših iger
Dobra igra brez zamika in zagotovo ena najboljših galaksijskih strelcev. Hvala!!!