Post by pekaralevi on Feb 16, 2022 7:56:40 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox sikkə ▞▞▞
▞▞▞ West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
Bonba kimi oyundur
Hey dev siz yeni xəritələr və personajlar yarada bilərsiniz Cheers.LOL Gamer2006
Onun 5 ulduzu.. Bu oyun çox əyləncəli olduğu üçün.. Oynamaq darıxdırıcı ola bilməz.. Və hətta bütün missiyanı bitirsəm də, hələ də oynayıram..
West Gunfighter Action row
Gözəl oyun. Yemək yeyib dostluq edə bildiyimiz və evimizi düzəldə biləcəyimiz kimi daha çox yeniləmə lazımdır. Zəhmət olmasa bunları əlavə edin. Bunlar əlavə edilərsə, bu, ən yaxşı oyun olacaq.
Yaxşı oyuna oxşayır
idare edir
Çox maraqsızdı
Bu yaxşı oyundur, o, həm də şəkili bəyəndiyinizə meydan oxuyur və idarəetmələrdən istifadə etmək çox asandır.
Əla oyundur
Gözəl oyundu
OYUN qaydasındadır, lakin bəzən missiyalar çox çətin olur və bir gündə tamamlana bilməz
Supeeeerrr
Sərin konsepsiya, lakin əlavələr çox lazımsızdır. Menyu açılsın? Elan. Özünüz sağalın? Elan. Atınızı minməyə çalışırsınız? Elan var. Küçədə qaçaraq, bir missiyaya çatmağa çalışırsınız? Hə, bunun da reklamı var. Ola bilsin ki, reklamları silin. Ola bilsin ki, həqiqətən yumruq vurmaq qabiliyyətini atın, əmin olun ki, bıçaqlar əyləncəlidir və hər şeydir, lakin bəzən sadəcə bir oğlanı göyərtə etməlisiniz.
ala bu nə oyundu tüpürüm bu oyunun içinə
cox pis oyuunnduuu off
West Gunfighter Action row
Əla qrafik keyfiyyət, idarə etmək asan, Sürətli atış, əla silahlar və personajlar. Bu oyunu təxminən bir həftə oynamağa başladım. Amma bütün tapşırıqları yerinə yetirdim. İndi heç nə etməliyəm. Yeni vəzifə yoxdur. Yeni yeniləmə yoxdur. İndi mən nə etməliyəm? Mənə bir həll deyin.
Dekorasiya və əsas xarakter, yəni siz oyunçusunuz. normal ölçüdədir. cib telefonlarında oynaya bilən bütün oyunların üçdə 2-dən çoxundan fərqli olaraq. Xarakterə nəzarət və göstərişlər də oyunu oynayan kiçik mobil telefon üçün çox yaxşıdır. Bu səbəblər mənim üçün bu oyuna beş ulduz verməmi daha çox haqq qazandırır. İstehsal etdiyiniz digər oyunlarda yaxşı iş Devs edin!
Oyun çox yaxşıdır, amma bəziləri yaxşı deyil
Bubble Shooter Balls Arkade nxpc
Oyun qaydasındadır, lakin zəhlətökən ilk növbədə, mən silahı tam gücü ilə təkmilləşdirə bilmirəm, bəzi əşyaları toplamalıyam. ikincisi, nə qədər çox düşmən öldürsəm, bir o qədər çox yenidən görünürlər. üçüncüsü, siz uşaqlar kifayət qədər vaxt vermədiniz, əgər düşməni vursam, onlar qaçmağa davam edəcəklər və vaxt keçdikcə hamısını öldürə bilmərəm.
Yaxşı qrafika və nəzarət
Bu, ən yaxşı oyunlardan biridir. Sadəcə dünya çox kiçik və xəttidir. Dünyanı daha böyük və dərin etməyə çalışın. Dueli çox bəyəndim, amma daha çox pula mərc edə bilməyi arzuladıq. Heyvanları ovlamağı və insanları öldürməyi sevirəm. Pul qazanmaq çətindir və aşağı MB oyunu üçün bu, şah əsərdir. Qrafika əhəmiyyət verməyin. Bizə Android-də RDR hiss etdirdiyiniz üçün təşəkkür edirik. Sizi sevirəm #candymobile
Pisdir yüklənmir
Bu gözəldir, amma at tullana bilmir, o qədər də xoşuma gəlmir və sadəcə bir şəhər və çox darıxdırıcıdır, ona görə iki ulduz verirəm
Həyatda qalmaq üçün qazandıqlarından daha çox pul xərcləməlisən, sadəcə olaraq missiyalar yerinə yetirərək bütün pullarını sovurursan, beləliklə, iflas edirsən və bundan sonra oynaya bilməzsən, çünki bütün etdiyin ölməkdir.
çox gözəl oyun və zəhmli siz əla iş görmüsünüz, amma niyə onu oynayanda mən meşəyə gedə bilmirəm və dedi ki, Wi-Fi bağlantımdan istifadə etməliyəm, amma yükləmək üçün data bağlantımdan istifadə edirəm, amma bu mümkün deyil, ona görə də xahiş edirəm nə etməliyəm, çünki bu oyunu həqiqətən sevirəm. 👋
vala hele nece olacaqni bilmirem jele teze yuliyrem insala yaxsi olar
Pis deməy olmaz yaxşı oyundu deyirəm
Bu əyləncəli və gözəl oyundur, amma mən niyə 1 ulduzu qiymətləndirirəm, çünki mən sadəcə xəritəyə baxmaq istəyirəm, amma əlavə etmək üçün gedirəm, buna görə də 1 ulduzu qiymətləndirirəm.
Bu oyun pis deyil. Amma özümü cansıxıcı hiss edəndə və bu West Gunfighter oyununu oynamaq istəyirəm. Bundan sonra, bu bir kovboy oyunudur və kovboyun həyat tərzidir. Sadəcə 20 MB-dır və biz ala bilərik. Problem yoxdur, narahat olmaq üçün heç bir şey yoxdur və o oyuna nəzarət yaxşıdır. Beləliklə, mən bu oyunu sevirəm. sağol. Diqqətiniz üçün təşəkkür edirik. Dostunuz Netraasubraniam.
West Gunfighter Laga afsx
Cox gozel😃😃😎😎
Hələ indi yükləyirəm inşALLAH yaxsi olar
Gözəl oyun, amma üç başlanğıc verəcəyəm, çünki siz daha böyük xəritə və oturma, yatmaq, tullanmaq kimi bəzi atikonları və it və pişik kimi yaraşıqlı heyvanları düzəltmək, həmçinin bir çox yerləri və heyvanları düzəltmək istəyirsiniz.
100 mb eləyin
Yaxşı oyun olsa da, pis qrafika
West Gunfighter Action myko
Əgər siz açıq, idarə etmək asan və yaxşı qrafika axtarırsınızsa, bu, məyus olmayacaq 😊😊